10 jaar Hello Sunshine - vis

Een klein beetje zon in je smoel

Ja ja, het zit er weer op. We waren jarig midden in de corona crisis. Quarantaine of niet, we hebben er toch even bij stil gestaan. In duistere tijden heeft iedereen namelijk behoefte aan gezonde portie sunshine vonden we.

10 jaar Hello Sunshine - bubbles

10 jaar Hello Sunshine

Wij waren jarig! En wat hebben we een ongelukkige timing gekozen.. Een feestje organiseren zat er niet in. Dus daarom brachten we het feestje naar je toe. En dat deden we door een lang gekoesterde droom van ons in vervulling te laten gaan: we brouwden een eigen biertje. Here we go..

Hoe smaakt dat dan?

Tja, en dan beginnen de moeilijke keuzes. Hoe smaakt dat dan? Zon in je smoel. Volgens ons zijn wij lekker toegankelijk, zonnig en toch soms pittig. Dus dat werd dan ook precies de smaak van ons bier. Een lekkere, blonde, iets pittige triple.

En hoe ziet het eruit?

Een lekker bier verdient een goed jasje. En aangezien we de lokale street art scene een warm hart toedragen, hebben we tattoo queen Marijke Ludwig gevraagd om voor ons de illustraties te verzorgen. Eindresultaat: A+

Hoe kregen we de zon in een flesje?

Wij zijn goed in het ontwikkelen van online media. Iets minder goed in het brouwen van ons eigen bier. Daarom hebben we de hulp van de meesterbrouwers van Gulpener ingeschakeld. Killers zijn het. Zij zijn samen met ons aan de slag gegaan.

10 jaar Hello Sunshine - zeewier

Grondstoffen uit eigen regio

Hop en graan uit de eigen regio. Noeste arbeid in het brouwlokaal. Een tijdje laten rusten. En hoppa, ons biertje is geboren.

10 jaar Hello Sunshine - lokale producten
10 jaar Hello Sunshine - brouwen
10 jaar Hello Sunshine - eindproduct